The limits of my language mean the limits of my world. Межі моєї мови означають межі мого світу (Людвіг Вітгенштейн). How many languages you know, so many times you are a man. Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина (Йоганн Вольфганг фон Ґете). A different language is a different vision of life. Інша мова - це інше бачення життя (Фредеріко Фелліні). Who does not know foreign languages does not know anything about his own.Хто не знає іноземних мов, нічого не знає і про свою власну (Гете). To have another language is to possess a second soul.Володіти іншою мовою - це як мати другу душу. (Карл Великий).

суботу

ПЕРЕМОГА НА «GREENWІCH PRO – 2023»

Пишаємось перемогою у IV Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Greenwich Pro - 2023», який проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України в межах виконання програми вивчення та популяризації іноземної мови.
З хвилюванням очікували на результати більше двох місяців, оскільки учасників було неймовірно багато з усіх куточків країни. Нагороди знайшли своїх переможців! Вітаємо учасників КЗО«КПБЛ»ДОР, які долучилася до англомовної спільноти в рамках конкурсу та отримали призові місця:
  • 🥇Плахотна Лариса - І місце, а також перше місце в загальному рейтингу серед переможців України та Дніпропетровської області (золотий сертифікат)
  • 🥇Мельник Олена - І місце, а також перше місце в загальному рейтингу серед переможців України та Дніпропетровської області (золотий сертифікат)
  • 🥈Зінченко Віра - ІІ місце (срібний сертифікат)
Всі учасники показали високий рівень підготовки до конкурсу, мають великий потенціал та додаткову мотивацію для подальшого вивчення англійської мови, є прикладом активної участі, націленої на популяризацію англійської мови у сучасному просторі. За результатами конкурсу переможці отримали сертифікати, авторські електронні розробки навчальних і розважальних матеріалів.
Радіємо цьогорічним результатам і бажаємо залишатись такими ж наполегливими, впевненими, йти завжди до перемоги і на досягнутому не зупинятись. Сподіваємося, що отриманий досвід та знання з англійської мови стануть рушієм розвитку майбутніх професіоналів своєї справи на міжнародній арені.
Віримо в майбутнє України! 💙💛

Немає коментарів:

Дописати коментар